پزشکیان: ایران هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهد شد پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند

آیت‌الله جنتی:‌آنها که از آمریکا می‌ترسند مشرک هستند

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: باید به اینها گفت که شما از خدامی ترسید یا از آمریکا؟ اگر از آمریکا می ترسید، مشرک هستید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 04
کد خبر: ۱۰۱۶۳
به گزارش راهبرد معاصر ، آیت‌الله احمد جنتی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در همایش تجلیل از یاوران چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که صبح امروز شنبه ۱۴ اردیبهشت به همت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، تصریح کرد: قدرت خدا شکست ناپذیر است و اگر با خدا هیچ کس نمی تواند ما را شکست دهد. در میدان جنگ هم همین خدا ما را پیروز کرد. این ما نیستیم بلکه خداست که کار را به سرانجام می رساند.

جنتی با تاکید بر اینکه دلها به دست خداست، گفت چه کسی روز ۲۲ بهمن مردم را صحنه کشاند؟ برخی می گفتند با این گرانیها و مشکلات، حاضر نیستند به صحنه بیایند، اما مردم پرشورتر از سالهای قبل آمدند، چرا؟ چون دلها دست خداست.

وی خاطرنشان کرد: در ماجرای یهود بنی نظیر، آنها تصور می کردند که دژهایشان غیرقابل نفوذ است، اما خدا از راهی وارد شد که آنها فکرش را هم نمی کردند. خدا می فرماید ما ترس را به دل انها انداختیم و تصور کردند که الان مسلمانان می آیند و آنها را قتل عام می کنند و از ترس اینکه خانه هایشان به دست مسلمین نیفتد، خودشان خانه ها را خراب کردند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: دل آمریکایی ها و دل ما دست خداست و اوست که خوف ما را در دل دشمن می اندازد. خدا بود که دلهای جوانان را ناگهان عاشق امام خمینی کرد.

وی تصریح کرد: هیچکس باور نمی کرد که یک نظام نوپا که همه قدرتهای دنیا در مقابلش ایستاده اند، بتواند در برابر هجمه ها ایستادگی کند. ما باید هرچه می توانیم کار کنیم اما باید بدانیم که آنکه کار را به نتیجه می رساند، خداست.

جنتی گفت: باید به این نکته در میادین صلح و جنگ توجه داشته باشیم. مشکلات فرهنگی و اقتصادی دست به دست داده است، اما ما در صف بدریون و خیبرگشاها، عاشوراییها وحسینیها قرار گرفته ایم، اما نمی توانیم تعجیل داشته باشیم، چون امور در این دنیا تدریجی است.

وی افزود: انبیای الهی همه در طول زمان موفق شدند. باید ایستاد و مقاومت کرد، خدا به حضرت موسی گفت که ما تو را پیروز می کنیم اما تو و برادرت باید محکم بر سر راه خود بایستید.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: باید مردم را دلگرم کرد، بعضی می خواهند بگویند تاریخ مصرف برخی شعارها گذشته است و باید با دشمن کنار آمد. باید به اینها گفت که شما از خدامی ترسید یا از آمریکا؟ اگر از آمریکا می ترسید، مشرک هستید.

وی ادامه داد: باید در این مسیر صبر و تقوا داشت. خداوند می فرماید که چه بسا جمعیتهای کوچکی بر جمعیتهای بزرگی پیروز شدند و در طول تاریخ هم همیشه چنین بوده است جمعیتهای حق کمتر بوده است.

جنتی گفت: این بیانیه گام دوم را فصل به فصل جلوی چشم بگذارید و به ان عمل کنید. باید به توصیه فرازهای پایانی عمل کرد و در رسانه ها به ان توجه شود.

وی در ادامه با اشاره به سالگرد شهادت آیت الله مرتضی مطهری، وی را عالمی و انقلابی خواند و بیان داشت: چنین عالمی به درد انقلاب می خورد.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: خیلیها هستند که در اوایل انقلابها و حرکتها خود را انقلابی می خوانند اما در وسط راه پشیمان می شوند، اما ما باید امیدوار باشیم و بدانیم که پیروزی نهایی با ماست.

وی افزود: انقلاب ما انقلاب الهی بوده و پیروزی‌هایی که در این سالها داشتیم باید به حساب خدا و امام زمان بگذاریم. خداوند بود که اجازه نداد دشمنی که به راحتی بر تمامی کشورها مسلط می‌شود بر این سرزمین مسلط شود.

آیت الله جنتی تصریح کرد: خداوند با یک اشاره توطئه طبس علیه جمهوری اسلامی را خنثی کرد و در بحث تحریم‌های اقتصادی نیز ما را کمک می‌کند.

فارس
ارسال نظر